Newsletter

* campuri obligatorii
Email marketing by Interspire

China - Invatamintele lui Buddha

Cel mai bun pret
999 EUR/pers
Rezerva acum

Ziua 1: Bucuresti - Beijing

Plecam catre Beijing din aeroportul Otopeni. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Beijing (2 nopti)

Bine ati venit la Beijing! Ne indreptam catre hotel. Cazare in Beijing la Jinguqilong Hotel - No.6 East Street, Beijing Station, Beijing 100005. Mese incluse: cina la un restaurant local.

Ziua 3: Beijing - Marele Zid

Vizitam cea mai reprezentativa contructie a Chinei, Marele Zid (cu o lungime de 6700 km), mai precis sectiunea Juyongguan Pass. In continuare vizitam un magazin traditional de cloisonné-uri, vase traditionale din cupru emailate. Continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la circa 50 km de Beijing). La finalul excursiei, vizitam un centru de medicina traditionala. Dupa-amiaza vizitam Palatul de Vara cu una dintre cele mai bine conservate gradini regale din China. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 4: Beijing - Orasul Interzis - Xian (tren de noapte)

Tur Beijing. Astazi vizitam Orasul Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian'anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Turul continua cu Templul Cerului, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming si inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Dupa tur, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit de cate 6 persoane). Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

 

Ziua 5: Xian (1 noapte)

Ghidul ne va conduce la sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la restaurant “Palatul Imparatului Tang”. City Hotel - No.70 South Street, Beilin District, Xi'an 710002. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 6: Xian - Luoyang (1 noapte)

Mic dejun. Transfer la Luoyang, ce se afla in vestul provinciei Henan din centrul Chinei, fiind strabatut de Fluviul Galben (Huang He). Cazare la Grand Hotel1, Zhoushan Road, Luoyang city. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 7: Luoyang - Zhengzhou (1 noapte)

Se viziteaza pesterile Longmen, Templul Shaolin unde vom asista la un spectacol Kungfu. Continuam catre Zhengzhou - capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgand la nord si Muntii Songshan la vest, orasul este asezat in Campia Centrala a Chinei si uneste noua provincii ale tarii. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local. Cazare: Red Coral Hotel Zhengzhou - No.20 Second Road, Er'qi District, Zhengzhou 450000.

Ziua 8: Zhengzhou - Wuxi - Suzhou (2 nopti)

Plecam cu trenul catre Wuxi, vechi oras industrial. La sosire vom vizita Lacul Taihu. Sosire in Suzhou, unde vizitam Shan Tang (strada antica) si apoi transfer la hotel. Cazare la Conference Center Hotel, 100 Daoqian Street, Suzhou 215002. Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

Ziua 9: Suzhou - Turul orasului

Mic dejun. Turul include vizitarea Gradinilor Master of the Net, plimbare cu barca pe Marele Canal si canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa” Tongli. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 10: Suzhou - Shanghai (2 nopti)

Continuam traseul catre Shanghai. Sosire in Shanghai. Tur panoramic ce include Piata Populara, strada Nanjing - principala artera comerciala, promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cazare la Shanghai Airlines Travel Hotel - No. 951, Shilong Road, Shanghai. Mese incluse: mic dejun la hotel, pranz si cina la un restaurant local.

Ziua 11: Shanghai

Astazi vizitam zona veche a orasului, Gradinile Yuyuan si Templul lui Buddha din Jad. Mese incluse: mic dejun la hotel si cina la un restaurant local.

Ziua 12: Shanghai - Bucuresti

Timp liber. Check out la ora 12:00, iar bagajele se depun la camera de bagaje. Transfer la aeroport si zbor catre Bucuresti . Mese incluse: mic dejun la hotel.

 

Xian

Tang Dynasty Music & Dancing Show in Shanxi Theater: 47 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare

Shanghai

Maglev Train: 36 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare

Croaziera pe raul Huangpu: 42 €/adult, include: transport, ghid si bilet de intrare

Climb Oriental Pearl TV Tower: 43 €/persoana, include: transport, ghid si bilet de intrare

Spectacol de acrobatie Era si luminile Shanghai-ului: 44 €/persoana

Palatul de Vara din Beijing

Marele Zid Chinezesc

Orasul Interzis

Piata Tian'Anmen

Razboinicii de Terra Cotta

Templul Shaolin Gradinilor

Master of the Net

Templul Buddha din Jad

Bucuresti - Frankfurt

14:35     16:10

Frankfurt - Beijing

17:10     09:30

Shanghai - Frankfurt

13:15     19:10

Frankfurt - Bucuresti

20:40     23:55

 

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu macati legume crude si salate

*Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

Bilet de avion Bucuresti - Beijing/Shanghai - Bucuresti

Cazare la hoteluri 3* conform program

Mese conform program

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform itinerariului

Bilete de tren conform itinerariu

Cuseta de dormit hardsleeper, 6 persoane in cuseta

Ghid local

Asistenta turistica locala in limba romana

Taxele de aeroport 450 euro/persoana

Taxa de viza si procesare 70 euro/persoana

Intrarile la obiectivele turistice

Asigurarea medicala

Asigurarea storno

Supliment plecare de Revelion 339 euro/persoana

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 15 de platitori. Pentru un grup mai mic de 15 de platitori tarifele se recalculeaza.

vacanta China, vacanta Asia, circuit Asia, circuit China, Beijing, Shanghai, Buddha, temple, mancare asiatica, Xian, China

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
Disponibilitate
Pret
Loc in camera dubla (2 adults)
package
2 adults 20.05.2018 - 31.05.2018 On request
2,59800 EUR
Reducere Last Minute
1,99800 EUR
11 nopti

Rezervare online

Info Practic

Perioada recomandata: Primavara si vara, iernile sunt foarte reci

Ce sa luati in bagaj: palarie de soare, spray de insecte

Ce sa cumparati: textilele sunt de buna calitate, in special matasea, dar in China veti gasi orice de cumparat si la preturi foarte bune

Mancarea si bautura: Veti fi uimiti sa vedeti ca mancarea din China este complet diferita fata de bucataria chinezeasca europenizata. Trebuie sa incercati peking duck – rata caramelizata care se serveste cu legume si clatite mandarine si de baut ceaiul de iasomie

Recomandari: Nu beti apa decat imbuteliata, nu macati legume crude si salate

*Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului